POGOJI POSLOVANJA, REZERVACIJE IN SHRANJEVANJE

SPLOŠNI POGOJI PRODAJE

Plačilo dobavljenega blaga se vrši po predhodnem plačilu.

Vse cene so v EUR, in veljajo do spremembe cen, izdelki pa so na voljo do odprodaje zalog s strani dobavitelja. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

FOTOGRAFIJA

V podjetju StarPrint, Niko Krizmanić s.p. si pridružujemo pravico, da sami izberemo fotografije, ki vam jih bomo vključili v paket – tako natisnjene kot tudi digitalne.

Z avansnim plačilom v vrednosti 40% izbranega paketa fotografiranja, si zagotovite svoj želeni termin in mi bomo z veseljem ustvarjali vaše spomine. V končni znesek, je vključeno ogromno našega časa in truda. Obdelava fotografij je minimalna, saj pustimo da je fotografija čim bolj pristna.

Vse digitalne fotografije bomo v arhivu hranili za obdobje enega leta. Po izteku leta dni od dneva fotografiranja bomo fotografije izbrisali.

Vse fotografije se hranijo na ločenih spominskih medijih. S tem zagotovimo varnost fotografij pred izgubo. V primeru stvarne napake ali okvare medija, za izgubo podatkov ne odgovarjamo.

TISK NA TEKSTIL

VZDRŽEVANJE POTISKANIH IZDELKOV

Vsi izdelki v naši ponudbi so skrbno izbrani, ali se izberejo po predhodnem dogovoru s končnim kupcem. Artikle tiskamo po principu sitotiska z visoko kvalitetnimi barvami. Končni izdelek se termično fiksira z toplotno prešo pri 185° C za boljšo obstojnost barv. Likanje priporočamo na hrbtni strani tiska, razen če navodila na tekstilu ne pravijo drugače. Temperatura pranja naj ne presega 40°C. Sušenje naj se vrši pri normalnih temperaturah in blaga ne izpostavljajte dolgotrajnemu direktnemu vplivu sonca. Če boste upoštevali naše nasvete, vam bo izbrani izdelek dolgo v veselje.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Podjetje se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA/VRAČILO KUPNINE

Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Dobavni rok za naročeno blago je do 7 delovnih dni (0bičajno dostavimo v roku 3 dni), v primeru da blaga trenutno ni na zalogi vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Podjetje mora blago dostaviti v obljubljenem času, pridržujemo pa si pravico do podaljšanja dobavnega roka zaradi zamud pri proizvajalcu ali dobavitelju.

Skladno z določili 43. č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) se potrošniku vrne denar nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu pogodbe. Potrošnik mora vrniti blago nerabljeno, nepoškodovano v originalni embalaži nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Odstop od naročila lahko pošlje potrošnik na kontaktni elektronski naslov info@starprint.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je sporočilo poslano v roku 8 dni po prejemu predračuna.

Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika – unikatni izdelki. Stroške ponovnega pošiljanja blaga krije ponudnik.

DOSTAVA IZDELKOV

Dostava naročenega blaga se izvrši po predhodnem dogovoru med naročnikom in podjetjem. Naročene fotografije, fotoknjige, manjše količine potiskanih izdelkov pošljemo preko Pošte Slovenije. Strošek dostave plača kupec ob prejemu pošiljke.

Vse izdelke zapakiramo in zaščitimo v kartonsko embalažo. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo. Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času. V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu